Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Πως μπορώ να παραγγείλω;

Μπορείτε να μας παραγγείλετε τα προιόντα που επιθυμείτε με τους εξής τρόπους.

Α.Τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2831040753 από της 9:00 το πρωί έως τις 14:30 και από τις 18:00 έως της 21:00 το βραδυ (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή).

Β. Μέσω mail. Μας γράφετε αναλυτικά τα στοιχεία αποστολής όπως και ένα κινητό ή σταθερό τηλέφωνο και τα προιόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε με τον εξής τρόπο.

Π.χ

Κλαρινέτο μαθητικό Windcraft WCL 100,

ΚΩΔΙΚΟΣ: WI0032

Τεμάχια 1(ένα)

Μας γράφετε αναλυτικά τα στοιχεία που θέλετε να γίνει η αποστολή των προιόντων όπως και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Γ. Ακολουθόντας την διαδικασία του ηλεκτρονικού καταστήματος:

1.Κάντε προσθήκη στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε.

2.Πατήστε επάνω δεξιά το κουμπάκι Ταμείο

3.Στο πεδίο Παρακαλούμε συνδεθείτε εάν είστε ήδη πελάτης μας συνδεθείτε με το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό σας. Εάν δεν έχετε πραγματοποιήσει συναλλαγή στο παρελθόν μπορείτε ή να κάνετε εγγραφή και να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας (δεν θα χρειαστεί στο μέλλον να τα ξανακαταχωρήσετε) είτε να κάνετε πληρωμή ως επισκέπτης καταχωρώντας μονάχα το email σας. Εάν δεν κάνετε σύνδεση στο πεδίο Διεύθυνση καταχωρήστε τη διεύθυνση που θέλετε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα σας.

4.Στο πεδίο Πληρωμή και Αποστολή, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο αποστολής που επιθυμείτε.

5.Στο πεδίο Επισκόπηση και Καταχώρηση της Παραγγελίας ελέγξτε την παραγγελία σας , αφήστε μας κάποιο μήνυμα αν επιθυμείτε στο παραθυράκι αριστερά και πατήστε το κουμπί Κάντε την παραγγελία σας.