Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Τα πέντε καλύτερα (και χρήσιμα) δωράκια για κιθαρίστες.

01/07/2017
από Παναγιώτης Τσανακαλιώτης

Έχετε έναν φίλο/φίλη που παίζει κιθάρα και ψάχνετε το κατάλληλο δωράκι; Το musicmarket.gr σας κάνει τις καλύτερες προτάσεις!

1) Μίνι ενισχυτής κιθάρας.

mini_enisxitis_marshall_mpataria_foritosmini_enisxutis_kitharas_ilektrikis_akous

Αυτοί οι ενισχυτές είναι οι πιο φορητοί και εύκολοι στην χρήση! Συνήθως δουλεύουν με μπαταρία, για να μην χρειάζεστε πρίζα κοντά. Είναι πολύ χρήσιμοι και βοηθούν τους κιθαρίστες να μελετούν, χωρίς να ενοχλούν! Ένα must have αξεσουάρ για όλους τους κιθαρίστες! Βρείτε τους εδώ!

2) Θήκη-Βαλίτσα κιθάρας.

thiki_akoustikis_kitharas_ashton.jpg?149thiki_kitharas_clasic3.png?1498918530811

Η προστασία του οργάνου είναι πολύ σημαντική. Για αυτό καλό θα ήταν η θήκη της κιθάρας να έχει επένδυση και να είναι γερή. Βρείτε τις εδώ!

3) Guitar Strap.

zoni_kitharas_ibanez.jpg?1498918724705zonikitharas_pank.jpg?1498918772337

Ένα αξεσουάρ που μπορεί να έχουν ήδη, αλλά κανένας δεν θα πει όχι σε μία καινούρια ζώνη! Βρείτε τις εδώ!


4) Κιτ περιποίησης και αξεσουάρ.

kataristiko_kitaras.jpg?1498918867748

Αυτά τα κιτ συνήθως περιλαμβάνουν πανάκια, πένες, λαδάκια και ίσως κάποιο χρήσιμο εργαλείο! Βρείτε τα εδώ!


Και φυσικά...


5) Κιθάρα!

klasiki_kithara_lag_occitania_oc66_fthinfthini_klassiki_kithara_cortez_ispaniki_

Αν θέλετε να ξοδέψετε λίγα χρήματα παραπάνω μία καινούρια κιθάρα είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί κανείς να κάνει σε έναν κιθαρίστα! Υπάρχουν κιθάρες μικρής κλίμακας, που είναι πιο εύκολες στην μεταφορά και συνήθως φθηνότερες από τις κανονικές.

Εάν ο κιθαρίστας τρέχει από πρόβα σε πρόβα ή ταξιδεύει συχνά, τότε θα του φανεί πολύ χρήσιμη μία μικρή κιθάρα, ώστε να μην χρειάζεται να μεταφέρει συνέχεια την ακριβή του! Το πλήρες μέγεθος της κιθάρας είναι 4/4, μπορείτε να βρείτε μικρότερες ψάχνοντας κιθάρες μεγέθους 1/4,2/4,3/4. Βρείτε τις εδώ!



Δεν σας κάλυψε το άρθρο; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βάλουμε τα δυνατά μας να βρούμε το καλύτερο δώρο για τον κιθαρίστα σας!