Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Όροι χρήσης

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών του www.musicmarket.gr">www.musicmarket.gr από τον επισκέπτη / χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου μας. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του www.musicmarket.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

Ασφάλεια Συνναλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Ακύρωση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι την ώρα της εκτέλεσης της είτε με τηλεφωνική επικοινωνία (2831040753) είτε με email info@musicmarket.gr αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας και αριθμό ακύρωσης. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας αποσταλεί και επιθυμείτε να την ακυρώσετε τότε θα χρεώνεστε τα μεταφορικά (αποστολής και επιστροφής) και τα προϊόντα θα επιστρέφονται στην εταιρεία. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και σε κλειστές συσκευασίες όπως αυτά απεστάλησαν. Επιστροφές δεν γίνονται στα βιβλία και στα πνευστά όργανα.

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1. Αντικαταβολή: Μόλις παραλάβετε το δέμα σας πληρώνετε το ποσό στην ταχυδρομική εταιρία.

2. Με PAYPAL στο info@musicmarket.gr

3. Mε κατάθεση σε τράπεζα:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

 1. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN GR39 0110 2580 0000 2586 1440 631
 2. ALPHA BANK: IBAN GR86 0140 7900 7900 0210 1097 384 ή 790-002101-097384
 1. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΙΒΑΝ GR45 0171 8820 0068 8212 4005 781

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@musicmarket.gr ή με φάξ στο 2831040753, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε αποστολή της παραγγελίας σας.

4. Με πιστωτική κάρτα VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, MAESTRO, ELECTRON

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με όλες τις αποδεκτές κάρτες (πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες) Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε την απόδειξη της κατάθεσης στο info@musicmarket

Μεταχειρισμένα Όργανα

Τα μεταχειρισμένα όργανα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, η οποία αναφέρεται στην περιγραφή του εκάστοτε προιόντος. Σε περίπτωση ζημιάς που δεν προκλήθηκε με υπαιτιότητα του πελάτη η επισκευή γίνεται δωρεάν. Τα μεταφορικά έξοδα του οργάνου στον χώρο του service τα επιβαρύνεται η εταιρία. Αν η ζημιά του οργάνου έχει προκληθεί από υπαιτιότητα του πελάτη π.χ πέσιμο, κακομεταχείριση, βία κ.α η εγγύηση παύει να ισχύει και τα μεταφορικά έξοδα καθώς και την επισκευή του οργάνου, τα επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης και μόνο.


Επιστροφή Χρημάτων

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελίας σας θα πρέπει να γίνει εντός τριών (3) ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας και με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα δεν είναι χρησιμοποιημένα και διαθέτουν την αρχική τους συσκευασία (σφραγισμένη συσκευασία). Ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος τον μεταφορικών, της επιστροφής των προιόντων, προς την έδρα μας.

Επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ γίνεται Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να πάρει προιόντα αντίστοιχης αξίας, αφού τα επιστρεφόμενα προϊόντα ελεγχθούν ώς προς την κατάσταση τους από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας.

Χρόνος Αποστολής παραγγελιών

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι δύο εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προιόντα που παραγγείλατε είναι άμεσα διαθέσιμα. Ο χρόνος παράδοσης μία παραγγελίας διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο αποστολής/παραλαβής που έχετε επιλέξει καθώς και τον προορισμό.

Αποστολή εμπορευμάτων

Μεταφορικά
Τα προϊόντα του musicmarket.gr αποστέλλονται είτε μέσω πρακτορείου μεταφορών, είτε μέσω ACS courier

 

 • Η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες αξίας άνω των 70€ εκτός δυσπρόσιτων περιοχών όπου η αποστολή γίνεται με τη χαμηλότερη δυνατή επιβάρυνση.
 • Η δωρεάν αποστολή δεν ισχύει για πιάνα, κρουστά κτλ τα οποία ακολουθούν ογκοχρέωση, και αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών.
 • Για παραγγελίες αξίας κάτω από 70€ η χρέωση είναι 4,00€ εκτός δυσπρόσιτων περιοχών.
 • Για επιλογή συγκεκριμένου 2ώρου παράδοσης υπάρχει έξτρα χρέωση €3,00
 • Αν επιθυμείτε παράδοση Σάββατο επιβαρύνεστε με €2,00
 • Όταν ο όγκος και το βάρος της παραγγελίας το επιτρέπουν (δεν περιλαμβάνεται προϊόν άνω των ογκομετρικά 15Kg.), τότε η αποστολή γίνεται με μία από τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier (Courier ΕΛΤΑ και ΑCS).
 • Τα προϊόντα που αποστέλλονται με courier μπορούν να εξοφληθούν και με αντικαταβολή. Το κόστος της αντικαταβολής είναι +2.00€. Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει μόνο για τα προϊόντα που αποστέλλονται με courier. Για τα ογκώδη προϊόντα η πληρωμή πραγματοποιείται με τους λοιπούς τρόπους (ηλεκτρονικά κατά την αγορά και κατάθεση σε τράπεζα). Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» υπάρχει επιπλέον κόστος μεταφοράς.
 • Προϊόντα που ξεπερνούν ογκομετρικά τα 15kg αποστέλλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών.
 • Τα πρακτορεία ,μεταφορών παραδίδουν στις πρωτεύουσες των νομών και η παράδοση των παραγγελιών γίνεται στην είσοδο της διεύθυνσης παράδοσης (πεζοδρόμιο). Σε περιοχές εκτός πρωτεύουσας (χωριά, κωμοπόλεις κλπ), η παραγγελία πηγαίνει μέχρι το πρακτορείο και κατόπιν ο πελάτης παραλαμβάνει ο ίδιος από εκεί. Αν ο παραλήπτης (εκτός πρωτεύουσας) επιθυμεί, μπορεί σε συνεννόηση με το πρακτορείο να παραλάβει στο χώρο του. Σε αυτή την περίπτωση ισχύουν επιπλέον έξοδα για τα οποία η συνεννόηση γίνεται με το πρακτορείο.
 • Υπάρχει η δυνατότητα επίσης, να γίνει παραλαβή από το «φυσικό» κατάστημα όπου φυσικά, η παραγγελία δεν επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα.

 


Εκτέλεση και αποστολή παραγγελιών

 

 • Στα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα η εκτέλεση της παραγγελίας γίνεται μέσα σε διάστημα 24 ωρών.
 • Την επόμενη ημέρα της παραγγελίας, θα υπάρχει ενημέρωση (τηλεφωνική ή με sms, e-mail) για τον χρόνο παράδοσης.
 • Τα προϊόντα μικρού όγκου που αποστέλλονται με courier παραλαμβάνονται από τον πελάτη συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
 • Τα προϊόντα που αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών (ογκώδη προϊόντα ή προϊόντα άνω των 15Kg), παραλαμβάνονται από τον πελάτη σε 5-10 εργάσιμες ημέρες.
 • Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για αποκλείσεις από τους παραπάνω χρόνους, που οφείλονται σε εξωγενής παράγοντες ή ανωτέρα βία.

 

Αποποίηση ευθύνης

H εταιρεία musicmarket.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.

 

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, βίντεο, σκίτσων, παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του www.musicmarket.gr και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα που περιλαμβάνονται στο δικτυακό τόπο ανήκουν στο www.musicmarket.gr ή/και στα πρόσωπα που μνημονεύονται ως κύριοι των σχετικών δικαιωμάτων στο δικτυακό τόπο, και προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία.

Εργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που συγκαταλέγονται στο www.musicmarket.gr έχουν τεθεί καλόπιστα και για λόγους ενημέρωσης. Ευνόητο είναι, ότι θα αφαιρεθούν εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχουςΌρια Ευθύνης

Χρησιμοποιώντας το site , συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Η εταιρεία www.musicmarket.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλο site , παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά.


Δήλωση Εχεμύθειας

Η παρούσα δήλωση εχεμύθειας αφορά στο site musicmarket.gr
Όταν στέλνετε ένα αίτημα online , η πληροφορία που μας παρέχετε χρησιμοποιείται για να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά στην ερώτησή σας. Θεωρούμε τις αιτήσεις που συμπληρώνετε και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που στέλνετε απόρρητη. Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και στον νόμο, εφόσον αυτό μας ζητηθεί ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος θεωρούμε ότι μας θίγει.

Τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη προκειμένου να:

1. προστατέψουμε τα δικαιώματά μας και την περιουσία μας
2. προστατευθούμε ενάντια στην κακή ή στην μη εξουσιοδοτημένη χρήση του site musicmarket.gr
3. προστατεύσουμε την προσωπική μας ασφάλεια ή την περιουσία των χρηστών και του κοινού μας.

Παρ' όλα αυτά, εάν μας δώσετε ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες online , όλες οι πληροφορίες - καθώς επίσης και το IP address - θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας. Οι άνθρωποι της εταιρείας μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστούν το ηλεκτρονικό σας μήνυμα σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα.